Jaké zvolit spodní prádlo pod společenské šaty na ples?


26.11.2018Autor: MáMáma.cz

Jaké zvolit spodní prádlo pod společenské šaty na ples?

Pokud vyrážíme na ples, do divadla nebo na jinou společenskou událost, nejsou důležité jenom plesové šaty, ale i výběr spodního prádla. Krásu společenských, plesových či večerních šatů totiž umí správné spodní prádlo neuvěřitelně podtrhnout. Nenechte zkazit celkový dojem nevhodným prádlem.

Poradíme vám, jakou zvolit podprsenku, kalhotky, korzet či spodničku. Barva spodního prádla by měla vždy ladit s barvou společenských šatů. Pod každé šaty můžete zvolit tělový odstín spodního prádla. Pod tmavé šaty lze zvolit černé spodní prádlo, pod bílé šaty zase bílé prádlo. Jestliže jsou však vaše plesové či společenské šaty mírně průhledné, zvolte vždy raději spodní prádlo tělové barvy. Přes bílé šaty se totiž dokáže rýsovat i bílé prádlo. Vhodné je prádlo hladké a bezešvé, vždy bez krajek.

Bezešvé spodní prádlo

 

Pokud máte již šaty vybrány, vybírejte pod ně velmi elegantní, stylové a nenápadné spodní prádlo. Tvarující spodní prádlo vám dokáže vymodelovat dokonalejší postavu. Nikdy by nemělo prádlo ze společenských šatů vyčnívat. Bezešvé spodní prádlo je ideální i pod hladké a upnuté šaty, protože se přes šaty nikdy nepropisuje. Potřebujete-li korigovat drobné nedostatky postavy zejména v oblasti břicha a boků, vsaďte na stahovací kalhotky s vyšším pasem, které mohou být i s nohavičkou. Právě stahovací kalhotky pod šaty dokážou vykouzlit dokonalejší siluetu a pozvednout konečný dojem z vašich šatů. Bezešvé stahovací prádlo vás vhodně vytvaruje.

Podprsenky a korzety pod plesovými šaty

 

Ve společenských šatech je vidět podprsenka se špatným obvodem, která se zařezává do zad a rýsuje se přes šaty. Bezešvá podprsenka bez krajek, která sedí po obvodu a objemově, dokonale vytvaruje vaše poprsí. Pod plesové šaty jsou ideální i tvarující košilky, spodničky či korzety. Univerzální barva je vždy tělová. Bezešvé spodní prádlo z Intimidea.cz dokonale přilne k tělu, stahovací prádlo vytvaruje postavu a zvýrazní dokonalou krásu plesových šatů. Vsaďte na bezešvé spodní prádlo. 


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Slaný koláčSlaný koláč

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov
Žínka froté

Cena: 15 Kč

Žínka froté
Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.