Když kabelku, tak pravou italskou!


07.06.2022Autor: MáMáma.cz

Když kabelku, tak pravou italskou!

Potrpíte si u kabelek na prvotřídní zpracování, materiály a luxusní design? V tom případě vsaďte prověření italské značky! Nezklamou vás.

“Když kabelku, tak kvalitní. Takovou, co dlouho vydrží,“ kladla mi od malička na srdce má babička. A to i přesto, že v době, kdy i ona investovala nemalé částky do kabelek, příručních tašek a peněženek, u nás vládla tvrdá totalita. Zajímalo by mě, na jaké doplňky by nedala dopustit dnes. Jsem si jista, že by to byly kabelky z pravé kůže nějaké italské značky. Cioieria Fiorentina, Fiorelli, S.Fiorentino nebo Love Moschino.

Vsaďte na italskou kvalitu

Itálie je totiž spolu s Francií jakousi módní Meccou. Svého času platilo, že, co je italské, je prvotřídní, kvalitní a in. Dnes to sice už neplatí na všechny výrobky a v některých manufakturách bohužel převládl ekonomický zájem nad kvalitou, ale i přesto zde působí výrobci, pro které je právě kvalita nade vše.

Cuoieria Fiorentina

Jedním z nich je značka Cioieria Fiorentina, která si svou tradiční metodu výroby udržuje už déle než čtyři dekády. Na jejích produktech ale je také znát rukopis regionu, v němž značka sídlí. Florentské údolí Toskánska je z řemeslného hlediska svým způsobem velmi specifické. Tamní řemeslníci svou práci vykonávají celým srdcem a s notnou dávkou vášně, což se samozřejmě projevuje na samotných výrobcích. Peněženky, kabelky, pásky, batohy mají jedno společné. Prvotřídní přírodní materiály v kombinaci s maximální kvalitou zpracování. Výsledkem je výrobek, který budete mít Potrpíte si na doživotí.

Fiorelli

Další značkou, která si zaslouží vaši pozornost, je Fiorelli, která si už 24 let zakládá na funkčnosti v kombinaci s prvotřídní elegancí. Hotový poprask na trhu způsobila kolekce úchvatných černých a stříbrných kabelek z roku 1988, jimiž si značka vydobyla své místo na módním trhu. A udržela se na něm dodnes. I kabelky Fiorelli vynikají střídmou elegancí v kombinaci s luxusním zpracováním. Dobře vypadají a především dlouho vydrží.

S. Fiorentino

Potrpíte si na francouzskou eleganci? V tom případě pro vás bude ideální kabelka S.Fiorentino. Kvalitní, praktická a moderního nadčasového stylu. Nejlépe se tyto kabelky vyjímají v kombinaci se sportovně – elegantním oblečením. V nabídce najdete nejenom kabelky kožené, ale i elegantní textilní.

Love Moschino

Evergreenem na trhu je renomovaná značka Love Moschino. Ikonická značka oblíbená především mezi mladými lidmi. Love Moschino kabelka, to může být kabelka crossbody, psaníčko, kabelka elegantní i ležérní. Do ruky, podpaždí i na rameno. Všechny s propracovanými detaily, klasickými i veselými vzory.

Gianni Chiarini

Originální a nadčasové ní kabelky najdete také v portfoliu florentské značky Gianni Chiarini kombinující vysoce kvalitní materiály kůže se současným ženským designem.

Jak vybrat kabelku?

Odpověď na tuto otázku je velmi individuální. Stejně jako každé ženě vyhovují jiné boty, vyhovuje jí také jiná kabelka. Kabelka by měla být praktická, tedy schopna pojmout veškeré nezbytnosti, bez nichž se během dne neobejdete, z kvalitního materiálu zaručujícího, že vám vydrží, a také by se měla hodit k vašemu outfitu.

Kabelky pro podnikatelky i mladé dívky

Podnikatelky a manažerky se většinou neobejdou bez větší dobře organizované kabelky s dostatečným vnitřním prostorem. Mladé dívky, které potřebují kabelku na mobil a klíče, zase upřednostňují tzv. crossbody kabelky. Součástí šatníku každé ženy by ale měla být i velmi elegantní kabelka, tzv. psaníčko, tedy kabelka do divadel, na luxusní večeře a plesy.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

HaluškyHalušky

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce
Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.