Nové podcasty o hodinkách Tik Talk od Helveti - spousta informací i zábavy


12.06.2024Autor: MáMáma.cz

Nové podcasty o hodinkách Tik Talk od Helveti - spousta informací i zábavy
Znáte podcasty a rádi je posloucháte? Pak se řadíte ke stále větší skupině osob, která chce svůj čas využít co nejvíc, ať už při řízení auta, odpočinku, sportu nebo třeba při vaření a úklidu. Jestliže vás zároveň zajímají hodinky a vše kolem nich, neměly by vám uniknout podcasty Tik Talk od Helveti.

Podcasty o hodinkách s mnohými informacemi i zajímavými hosty

Na své si díky podcastům přijdou jak zájemci o jednotlivé značky hodinek, tak ti, kteří se zajímají o historii i moderní technologie. Hodinkový podcast Tik Talk je zatím k dispozici v podobě třech dílů a každý měsíc vzniknou díky kolegům z Helveti tři nové epizody.

Nadšenci a odborníci na hodinkový průmysl vás obohatí i pobaví, o čemž se už teď můžete přesvědčit na Spotify, Apple i Youtube, nebo také na Amazon, Castbox.fm.

Nechte se nalákat k poslechu hodinkových podcastů

Zajímá vás, co si můžete v prvních třech dílech podcastů Tik Talk od hodinkářů z Helveti poslechnout? První díl je věnovaný největší události roku Watches and Wonders, ale i dalším souběžně probíhajícím hodinářským výstavám a akcím v Ženevě. Místo navštívila kolegyně Darča před pár týdny a dozvíte se od ní mnoho zajímavostí i postřehů. Tato akce je už nějakou dobu přístupná i laikům, možná i vás podcast naláká na příští ročník, případně na podzimní pražský SEX a Micro Praha.

Druhý díl je věnován značce hodinek Seiko. Tuto značku mají v oblibě i kolegové Darča a Patrik, a tak se rozpovídali o tom, jak se k ní dostali, co se jim na těchto hodinkách líbí, proč je značka tak oblíbená. Ovšem prozradí i drobné neduhy a poradí, jak se správně vybrat třeba právě první hodinky Seiko.

Třetí epizoda podcastu Tik Talk je věnována především švýcarským strojkům. Seznámí vás s nejpoužívanějšími mechanickými strojky a pozornost bude věnována především Powermatic 80.

Ať už budete poslouchat díky Apple, Spotify, Youtube nebo jiné platformě, čeká vás milé překvapení. O hodinkách jste jistě mnohé nevěděli, takže se vzděláte, a to spolu s pobavením se. Kolegové z Helveti se na vás těší.


Komentáře

Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.

Vybíráme z receptů

Vepřový gulášVepřový guláš

Více receptů

Ve vaření vás podpoří Kuchařka s recepty.

Máte problémy s početím? Asistovaná reprodukce je bezpečným a vysoce úspěšným řešením.


MáMáma TV

Máma a peníze

Mateřská, rodičovská, rodičák, příspěvek, dovolená...taky v tom nemáte jasno? Pozvali jsme si tři modelky, které Vám s tím pomůžou. P.S.: Poznáte jednotlivé členy naší redakce? :)

Další videa

Vybíráme z inzerce

Srdíčkový věneček

Srdíčkový věneček

Cena: 300 Kč

Srdíčkový věneček
Domov

Věneček "home sweet home"

Cena: 300 Kč

Domov
Velikonoce

Velikonoční, jarně laděný věneček na dveře

Cena: 230 Kč

Velikonoce

Více inzerce

Nejnovější diskuze

Kurz sebeovládání. (15)Poslední příspěvek: žofieAhoj Jano, je to vlastně vtip. Než jsme spustili Mámu, tak to bylo trochu hektičtější a byli jsme dost upracovaní, tak vzniklo tohle téma. Hlavně pro uvolnění a pro zasmání.

Vstup do diskuze

MáMáma doporučuje

Nechte vašeho mazlíka vybrat si z těch "nej" granulí pro psy na Vaše-krmivo.cz.