Krémová omáčka s vepřovým masem a žampiony
23.04.2015Autor: Peťka
Suroviny:
500g vepřového masa 1cibule 5ks žampionu 1 smetana ke šlehání(30%) mepř,sůl,paprika Olej/tuk Mouka
Postup:
Na oleji osmažíme nakrájenou cibulku, přidáme nakrájené na kostičky maso a necháme zatáhnout. Zalijeme cca necelým litrem vroucí vody, přidáme sůl a koření a vaříme maso do měkka-cca40 minut. Jakmile maso bude měkké, zahustíme (mouka s vodou) a přidáme nakrájené žampionky. vaříme ještě cca 10 minut. Přidáme smetanu-necháme 5minut provařit. Podáváme s rýží
Doba přípravy: 1,5hodiny
Počet porcí: 4-6
Fotogalerie
Komentáře
Pro přidání komentáře se přihlašte, pokud nemáte učet registrujte se.